Lindesnes avis, Mandal, Norway. K likes. Lindesnes er avisen for kommunene Mandal, Lindesnes, Marnardal, Audnedal og Åseral. sep Lindesnes Avis – Sorry, the publication can not be displayed. It might be because: The use of JavaScript is turned off in the browser. The latest Tweets from Lindesnes AS (@Lindesnes_avis). Lokalavis for kommunene Mandal, Lindesnes, Marnardal, Audnedal og Åseral. Tips oss: 91

Author: Keramar Viramar
Country: Turkmenistan
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 12 April 2015
Pages: 62
PDF File Size: 20.63 Mb
ePub File Size: 1.61 Mb
ISBN: 293-7-86445-395-7
Downloads: 37571
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nikokazahn

I vinduet du kommer til, velger du et nytt passord, og klikker Sett passord. Da kommer dine bestilte endringer opp, og du kan endre eller slette dem her. Hvordan kan jeg stoppe levering av avisen? Hvordan endrer jeg adressen min permanent? Hvordan oppretter jeg Avtalegiro?

Du kan takke ja i nettbanken neste gang du betaler en regning.

I bildet du kommer til, skriver du inn din e-postadresse, og klikker Send: Hvordan sier jeg opp abonnementet mitt? Da sendes det en e-post til denne e-post-adressen. Les mer om Avtalegiro.

TOP Related Articles  FUNDAMENTOS DE ADMINISTRACION FINANCIERA SCOTT BESLEY PDF

Slik registrerer du en AvtaleGiro-avtale: Ta kontakt med din bank for eksakt pris. Hvordan blir jeg abonnent? AvtaleGiro Med Lindesnex trekkes fakturaene automatisk fra din bankkonto.

Hvordan endrer jeg fakturabetaler, fakturaadresse eller betalingstermin? Velg “Problemer med leveringen”. Dersom du har glemt passordet ditt, kan du klikke Glemt Passord i innloggingsvinduet: Da hjelper vi deg gjerne med dette. Agis registrerer du en AvtaleGiro-avtale:.

Dersom du bytter du bank vil du fortsatt ha samme avtale og trenger ikke tegne ny. Dette finner du under rubrikken “Betalingsinformasjon”.

lindesnes avis

Du har dermed allerede fri tilgang til lindesmes produktet. Jeg har allerede en Schibsted-konto via Finn, VG eller andre. Last ned eavis-appen fra Google Play eller App Store. Her kan du legge til ny e-postadresse.

Lindesnes Avis Kundeportal

Hvordan kobler jeg denne kontoen til mitt abonnement? Hva er e-avis, og hvordan leser jeg den? Lindesnes AS Postboks 41 Mandal. Kontaktinformasjon Kundesenter Tlf 38 27 10 00 Fra utlandet: Tilgang til alle Lindesnes sine digitale produkt er allerede inkludert i ditt abonnement — inkludert e-avisen. Du kan lindesjes ja i nettbanken neste gang du betaler en regning hvis du har Bank-id.

TOP Related Articles  IZNOGOUD BD PDF

Ja, det kan du. Hvordan legger jeg inn nytt betalingskort? Hvordan sier jeg opp avtalen om Avtalegiro? Jeg har glemt passordet mitt. Velg “Del ditt abonnement”. Kan jeg endre eller slette en midlertidig omadressering eller stopp?

ais Mange artikler er forbeholdt abonnenter. Les mer om eFaktura Hva skjer med min eFaktura-avtale dersom jeg bytter bank? Det slipper fakturagebyr om du velger dette. Slik registrerer du en eFaktura-avtale: Les mer om eFaktura Hvordan oppretter jeg avtale om eFaktura? Er du logget inn med riktig brukernavn? Hvor finner jeg min Schibsted-konto?

Om det er postlevering der du bor er det postens leveringstider som gjelder. Digitale produkter og apper.

Ja, du kan gi digital tilgang til et husstandsmedlem. Hvordan endrer jeg mitt passord?

Hvis du ikke har Bank-id oppretter du Avtalegiro-avtale i banken.